Kylillä puhutaan, että mun kameran edessä on helppo sekä mukava olla, ja siihen aina pyrinkin. Mielestäni upeiden kuvien lisäksi tärkeintä on, että kuvaustilanteessa molemmilla osapuolilla hyvä olla, eikä kameran edessä tarvitse miettiä mitä pitäisi tehdä.

Kuvaukseen on aivan varmasti myös mukavampi tulla, kun tietää kuka kuvat ottaa : )

Olen Kangasalalainen opiskelija, valokuvaaja ja seikkailija. Jos en ole reissussa niin vähintään sellainen on suunnitelmissa ja ilman kameraan en suostu lähtemään koulua pidemmälle. Olen lapsesta asti asunut metsän keskellä ja seikkaillut luonnossa. Metsä on mulle inspiraation lähde ja miljöökuvaus ulkona on aina varma valinta. Tutun ja turvallisen lisäksi rakastan haasteita, ja lähden mukaan vähän hullumpiinkin ideoihin!

Nyt haluaisin kuulla sinun kuvaustoiveesi ja toteuttaa sen parhaani mukaan!

Asiakaspalautteet

“Suosittelen kovasti! Lassi osasi ihanasti huomioida pienet lapset ja antaa heidän touhuta kuvauksessa. Olimme todella tyytyväisiä kuviin.”

Perhekuvaus

Fanny

“Haluan lämpimästi suositella Lassin palvelua – nuoresta iästä huolimatta aivan ammattilaisen otteet. Aikataulut piti paitsi että kuvat Lassi toimitti nopeammin kuin oli sovittu ja palvelu oli erinomaista. Lassin kuvauskohteena oli mukava kuvauskammoisenkin olla! Tulen varmasti tilaamaan kuvauspalvelua jatkossakin.”

 

Potrettikuvaus

Minna

“Kauniita kuvia ja erittäin sujuvaa palvelua.”

Rippikuvaus

“Osaava kuvaaja, palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista. Sekä potrettikuvat että dokumentaarinen kuvaus luonnistuvat Lassilta hyvin ja kuvista tuli upeita.”

Dokumentaarinen hääkuvaus

“Suosittelen. Helppoa, sujuvaa ja hyvä kuvaaja. Yllätyksenä tilausvaiheessa, että sai vielä kiitoskortteja tilata samalla!”

Protukuvaus

Leena

“Palvelu oli erittäin hyvää, asiallista ja ammattitaitoista. Lassi on työssään osaava, tilanteeseen sopeutuva ja varma. Uskon, että hänestä on kuvaajaksi rentoihin perhejuhliin, kuin myös virallisempiin ja konservatiivisempiin tilaisuuksiin. Ehdottomasti suosittelen myös muille valokuvaajaa etsiville.”

Dokumentaarinen hääkuvaus

Antti & Heidi

Valokuvaajat.fi -jäsen