Kuka on Lassi?

Olen 18-vuotias opiskelija Kangasalta, mutta lukio-opintojen lisäksi teen paljon muutakin. Olen oman elämäni seikkailija, ja musiikki on suuri osa elämääni. On kuitenkin yksi asia, joka menee ylitse muiden ja tämä asia on valokuvaus.

Kun 12-vuotias Lassi sai ensimmäisen oman kameransa käteen, saattoi linssin edestä löytyä mitä vain maisemista eläimiin ja ihmisiin saakka. Pikkuhiljaa mielenkiinto kuitenkin alkoi entistä enemmän kohdistua ihmisten kuvaamiseen ja vielä ihan erityisesti hääkuvaamiseen. Teen häiden lisäksi kuitenkin myös pienempiä kuvauksia yksityishenkilöille sekä yrityksille.

2019–2020 vuodenvaihteessa perustin toiminimen ja tällä hetkellä toimin sivutoimisena yrittäjänä koulun ohella. Teen kuvauksia pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta esimerkiksi häitä lähden pyydettäessä kuvaamaan muuallekin Suomeen.

Asiakaspalautteet

“Palvelu oli erittäin hyvää, asiallista ja ammattitaitoista. Lassi on työssään osaava, tilanteeseen sopeutuva ja varma. Uskon, että hänestä on kuvaajaksi rentoihin perhejuhliin, kuin myös virallisempiin ja konservatiivisempiin tilaisuuksiin. Ehdottomasti suosittelen myös muille valokuvaajaa etsiville.”

Antti Vilppola

Hääkuvaus

“Kiitos hyvästä duunista ja laadukkaista kuvista!!”

Rebecca Vuorinen

Valmistujaiskuvaus

“Nopeaa ja asiantuntevaa toimintaa. Kuvaukset ja kuvat onnistuivat hienosti!”

Nimetön

Rippikuvaus

Valokuvaajat.fi -jäsen